Om Danish Fair Fashion & Living

Danish Fair Fashion & Living blev stiftet tilbage i 2019. Vi deler vores viden og erfaringer om grønt forbrug igennem guides til at:

  • forbruge mindre
  • finde de mere bæredygtige brands
  • forstå de forskellige certificeringer på markedet
  • sammenligne forskellige materialer
  • inspiration til at mix nyt med gammelt
  • forlænge levetiden på det, som du allerede ejer
  • sætte tempoet ned og nyde nuet
  • forstå kompleksiteten i produktion af mode og livsstil produkter

Vores vision

Det er vores vision at gøre det nemt at vælge bæredygtigt.

Der skal nemlig meget mere fut under den grønne omstilling. Det tror vi på, kun sker, hvis de mere bæredygtige alternativer får mere taletid og er nemmere at finde og forstå. Derfor får de taletid her.  

Det behøver ikke være kedeligt at vælge bæredygtigt

Det må ikke blive en sur pligt at vælge bæredygtigt. I Danish Fair Fashion & Living tror vi oprigtigt på at grønne og bæredygtige valg kan gå hånd i hånd med et godt liv. Derfor er det vigtigt for os at vise, at det ikke behøver at være kedeligt at vælge bæredygtige alternativer til.

At genopdage Danmark i sommerferien kan hurtigt blive din bedste ferie. Ligesåvæld, som en skjorte i nye grønne materialer som TENCEL eller ECOvero kan blive garderobefavoritter hos de fleste. Skal du til bryllup og ønsker du en helt speciel kjole, så lej din kjole eller gå i genbrug.

Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at det ikke er ensbetydende med at vi ikke har høje ambitioner. At noget skal fæles nemt og ikke behøver være kedeligt, betyder ikke, at vi kan lukke øjnene og forsætte som vi plejer.

At vælge væredygtigt handler om at sætte tempoet ned og overveje vores valg. Start med at spørg dig selv om du har brug for nyt? Hvis ja, så findes der med garanti et grønnere alternativ. Disse alternativer samler vi her.

Vi håber, at vi kan være med til at hjælpe dig videre på din grønne rejse.

De kærligste hilsener

Pia, Simon & Bo

team_danish_fair_fashion_living_bo_bach_boddum_Simon_mahler_pia_rasmussen_bødker