ART FOR LIVING

Sov drømmende godt indhyllet i økologisk sengetøj med poetisk kunst

Hos ART FOR LIVING skaber Vibeke Lerfeldt Bjerker sine poetiske kunstværker. Hos os finder du de smukke sengesæt med ART FOR LIVING kunsttryk på forsiden. Sengetøjet er vævet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuldssatin. Det er akkurat så eksklusivt og lækkert, som det ser ud.

ART FOR LIVING sengetøj er produceret i små limited edition kollektioner. Læs mere om ART FOR LIVING og økologisk bomuld længere nede.

Bag ART FOR LIVING

Københavnske Vibeke Lerfeldt Bjerker drømte længe om at leve af sin passion for kunst og den kunsteriske process. Barsel nummer et satte godt skub i tankerne om at skabe sin egen lykke. Derfor blev et godt og velbetalt fast job sagt op og energien kanaliseret over på malerierne. 

ART FOR LIVING har skabt sengetøj med kunsttryk til alle jer, der ikke får redt seng hver morgen. Sengetøjet er naturligvis også til dig der bare ikke kan få nok af kunst og som elsker at vågne op indhyllet i en blød og smuk økologisk dyne. 

Hvorfor vælge økologisk sengetøj

Vibeke går ikke på kompromis med sin kunst. Derfor har hun naturligvis også valgt at skabe sin serie af sengetøj i GOTS certificeret økologisk bomuld.

Med GOTS certificeringen opnår du ikke blot et blødt og kemifrit slutprodukt. Alle mennesker og dyr involveret i hele produktionsprocessen er blevet behandlet med respekt. Ligesom naturen er sparet for unødvendige sprøjtemidler og farvestoffer. 

GOTS står for Global Organic Textile Standard. Det er en af verdens førende og mest anerkendte certificeringen indenfor økologisk og bæredygtig tekstilproduktion. Gå efter det grønne mærket med t-shirten på, når du handler bæredygtigt. 

GOTS logo

Læs mere om hvorfor der er vigtigt at vælge økologisk bomuld.