By LOHN

Æstetisk fusion af skønhed og håndværk til hjemmet 

By LOHN laver strikkede og hæklede interiør tekstiler i økologiske materialer. De leverer en fusion af skønhed og håndværk, og alle produkter er omhyggeligt forarbejdet med respekt for miljøet. Det gamle håndværk er opgraderet til et moderne design med et skandinavisk udtryk, der passer til det moderne hjem.

Ansvarlig og bæredygtig produktion 

By LOHN ønsker at bidrage positivt til omstillingen til en økologisk og bæredygtigt tankegang i indkøbsmønstre af boligtekstiler. Vores kollektioner er derfor lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuldsgarn, der er med til at sikre en miljømæssig, ansvarlig- og bæredygtig produktion. Ydermere fremstilles alle By LOHN produkter på fabrikker i Indien med ordentlige arbejdsvilkår.

By LOHN understøtter den voksende livstilstilgang til moden ”Slow Fashion”, som gør oprør mon ”køb-og-smid-ud tankegangen. Vores designs, materialer, mønstre og farver er bevidst valgt med det for øje, at produkterne kan bruges på tværs af de årlige modesæsoner og tendenser. Samtidig er produkterne lavet af naturlige, miljøvenlige kvalitetsmaterialer, som sikrer den lange levetid samtidig med, at det enkelte produkt har flere forskellige brugssituationer hos kunden.