Kintobe – Carry Kindness

Bæredygtige tasker og accessories til et aktivt liv i byen 

Kintobe arbejder mod at skabe en 100% bæredygtig taske, og de har committet sig til at den næste kollektion skal være mere bæredygtig end den forrige. Kintobe ønsker at puste til diskussion omkring, hvilken verden vi videreføre til den næste generation. De ønsker en venligere og mere accepterende verden. En verden med mindre frygt og had. Mere åbenhed og menneskelig forbindelse.

Kintobe indså, at der er en enkel måde at støtte denne mission på: Gå ud af døren og møde andre mennesker. For når du møder en anden person og lærer noget om ham eller hende, kan du udvide din menneskelige horisont eller endda ændre dine perspektiver. Tasker er vigtige for at komme ud. De sætter os i stand til at komme rundt, være nysgerrige og udforske nye kvarterer, kulturer og mennesker på en bekvem og nem måde. 

Holdbar vandafvisende taske til bylivet 

Kintobes tasker er lavet til at imødese hverdages udfordringer med at medbringe dine egendele rundt i byen, om det er på arbejde, til træning eller måske en overnatning. Kintobe tasken er designet til at tilgodese din Urban livsstil og er lavet i vandafvisende materiale. 

Sæt barren for bæredygtighed

Kintobe er måske det mest bæredygtige taske brand i hele skandinavien, på grund af deres evige fokus på at hæve baren for hvordan en bæredygtig taske kan laves. Alt materialet der bruges til hver taske kollektion, er produceret ud fra genbrugsplast, opsamlet fra naturen. Kintobe udvælger nøje materialerne fra GRS-certified (Global Recycled Standard) leverandører og bruger den mest miljøvenlig vandafvisende belægning til rådighed.

Lad din Kintobe taske minde dig om det gode i folk

Kintobes mission er at gøre verden til et mere vendligt sted, og videreføre dette til de næste mange generationer. De vil gerne opmuntre folk til at være mere åben på tværs af forskelligeheder. For at fremhæve mangfolkligheden, invitere Kintobe en ny designer ind, til at designe hver kollektion.    

Det er Kintobes ydmyge håb, at kunderne vil medbringe deres Kintobe-tasker og blive mindet om at bære venlighed, når de går ud af døren og møder nye mennesker.

Miles taske i Sage green eller black

Miles tasken er en kompakt messenger bag designet til at bære dine vigtigste egendele med dig rundt i byen. Hovedrummet er rummeligt og passer let til en vandflaske, en smartphone, en lille snack, nøgler og et par andre småting, som du altid har med dig rundt. Med de 3 indvendige rum og de to udvendige lommer, er Miles til folk på farten, uanset hvilken mission du nu er ude på. Tasken er vandafvisende og skabt i genanvendte materialer. 

Find Miles Messenger bag i den smukke støvede grønne Sage Green eller klassisk sort.