MULGEO copenhagen

Kreativ multifunktionsstol skabt i papir

Er det en stol? Er det en opbevaringskasse? Er den virkelig lavet af papir? Svaret er 3 gange JA. MULGEO copenhagen har skabt et multifunktionsmøbel, der fungerer både som stol og opbevaring.

MULGEO stolene eller skamlerne findes i 4 størrelser, som alle er skabt i FSC baseret kraftliner. Materialet er fornybart og bæredygtigt jævnfør FSC mærkningen.

Dertil er stolene genanvendelige og kan omdannes til papir eller andre papirbaserede produkter efter endt brug. 

Læs mere om baggrunden for MULGEO nedenfor.

Om MULGEO copenhagen

Det bæredygtige møbelbrand MULGEO copenhagen er startet i 2019 af de to iværksættere Anastasia og Thomas Valentin M. Rasmussen. MULGEO copenhagen opstod som løsningen på et problem: Thomas og Anastasia drev en Blinis bar i Torvehallerne i København, hvor de havde en udfordring – lommetyve! De havde brug for en måde at beskytte deres gæsters værdigenstande på, så de ikke kom fra Blinis baren med en dårli oplevelse. Og således opstod idéen om MULGEO stolen. Stolen kan bære op til 350 kg og den fungerer samtidig som opbevaringsrum for gæsternes tasker og overtøj.

MULGEO copenhagen ønsker at producere møbler, der gør det let og overkommeligt for deres kunder at føre en bæredygtig livsstil. Produkterne er miljø-venlige, æstetiske, multifunktionelle, og lette at genanvende. Alle deres produkter er CO2-neutrale produceret og kan efter en lang levetid nemt genanvendes.

Kraftliner

Kraftliner er et materiale der er lavet af pap/papir. Det er særdeles holdbart, vandafvisende, og kan bære megen vægt. Den type Kraftliner MULGEO benytter kan genbruges fuldstændig efter endt levetid for produktet.