TINTOK

TinTok Tasker

Slow fashion tasker og accessories til en bæredygtig livsstil 

Hos TINTOK tager de begrebet bæredygtighed alvorligt. Derfor faldt det Maria og Martin bag firmaet naturligt at vælge miljøvenlige GOTS certificerede materialer til deres tasker. På sammen måde faldt det også helt naturligt at vælge en GOTS certificeret systue. Med GOTS certificeringen er der garanti for gode arbejdsforhold, sporbarhed og miljøhensyn. 

Oplev Arti, Rima og Tira nedenfor. Læs også mere om TINTOK længere nede. 

Hvem står bag TINTOK?

Maria og Martin er parret bag TINTOK. Maria har stiftet kendskab til modebranchens hurtigtskiftende tendenser igennem sit arbejde som grafiker i selvsamme branche.  Med TINTOK ønsker de at skabe et modsvar til den herskende køb-og-smid-væk-kultur. Maria og Martin ønsker at sprede budskabet om et univers med bæredygtige, slow fashion made produkter som omdrejningspunkt. Altså et liv og et samfund, hvor de produkter, fødevarer og oplevelser der skabes er skabt med omtanke, under gode forhold og kan holde længe. 

Maria og Martin går ind for kvalitet fremfor kvantitet, og er begge yderst dedikerede, passionerede og nærværende i hele forløbet fra idé til endeligt produkt. På den måde er hver enkel TINTOK model længe undervejs og intet er overladt til tilfældighederne.  

Slow fashion taske

TINTOK’s produkter er alle et alternativ til hurtigt skiftende trends og fast fashion. Slow fashion er en tilgang til at producere tøj, accessoires mm., der tager hensyn til alle aspekter af forsyningskæden og har til formål at respektere mennesker, miljø og dyr. Det er også ensbetydende med at bruge mere tid på designprocessen og sikre, at hver taske er fremstillet i den bedste kvalitet.

Fælles for TINTOK’s tasker er at de alle har en perfekt form til carry-all til hverdag og weekend. Taskerne er funktionelle og kan rumme det hele. De har høj kvalitet, er meget slidstærke – da lang levetid er et must for TINTOK’s produkter.

Arti – en oversized fløjlstaske

Den første style af TINTOK’s tasker er Arti. Det er en brun oversized fløjls bag og er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Tasken er rummelig og funktionel hvilket vil sige den kan bruges til hverdagen og eventyr i weekenden. Desuden har den en flot struktur med flotte detaljer og er designet i et klassisk og enkelt look. Kvaliteten er i top og i et slidstærk materiale, da TINTOK har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet. Tasken er foret med indvendig lomme og lynlås.

Se Arti oversized bag i fløjl ved at klikke her.

GOTS certificeret Rima taske i canvas 

Den anden style er Rima canvas. Det er en canvas totebag lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Tasken har en perfekt form til carry-all til hverdagen og weekendture. Tasken er en smule større end de fleste totebags, hvilket gør at den er super funktionel og i stand til at rumme det hele. TINTOK’s Rima canvas taske har en flot struktur og er designet i et klassisk og enkelt look. Kvaliteten er høj og tasken er enormt slidstærk, da TINTOK har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet. 

Rima canvas totebag tasken findes i khaki, natur, rosa og senneps farve. Se udvalget her.

Rima totebag i GOTS certificeret fløjl

Den tredje style fra TINTIK er Rima totebag i fløjl. Den er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuldsfløjl. Tasken er din perfekte følgesvend til både hverdagen og weekenden. Tasken er en smule større end de fleste Tote bags, hvilket gør at den er yderst funktionel. Rima tasken er i stand til at bære det meste. TINTOK’s Rima taske har en flot struktur, en super fin detalje med sidestykke, og er designet i et klassisk, enkelt og afslappet stil. Kvaliteten er som altid i top og i et slidstærk materiale. 

Rima totebag i fløjls tasken findes i rosa og senneps farve. Se udvalget her.

Tira tasken i GOTS certificeret canvas

Tira tasken er den sidste style fra TINTOK. Det er en oversized canvas bag og er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Tasken har en perfekt form og størrelse til at rumme alt det vigtigste til hverdag eller et lille weekendeventyr. Tasken er en oversized unisex taske. Den er designet således at den kan bæres over skulderen eller “cross-over”. Tira tasken har en flot struktur og er designet i et klassisk og enkelt look med indvendig lomme og lynlås. Kvaliteten er i top og er meget slidstærk.

Tira oversized canvas bag tasken findes i grå, rosa og khaki farve. Se udvalget her

Tasker i GOTS certificeret materialer

TINTOK’s kollektion består udelukkende af GOTS certificerede produkter. Det betyder at både materialerne og arbejdsforholdene er kontrollerede og certificerede. Materialerne som TINTOK bruger er 100% GOTS certificeret bomuld, som er dyrket uden pesticider, GMO og kunstvanding. I produktionsprocessen er der strenge krav til de anvendte farver og kemikalier. Ligesom alle produktionsenheder, som bruger vand er pålagt at rense deres spildevand. GOTS certificeringen er derfor også med til at beskytte nærmiljøet omkring de forskellige produktionssteder selvom de ligger i lande, hvor lovgivningen omkring spildevandhåndtering er mangelfuld. 

Hvorfor GOTS certificeret produktion?

GOTS certificeret produktion er den mest vidtgående certificering i forhold til at dække hele forsyningskæden. Dernæst er certificeringen også holistisk, så der stilles krav til hele slutproduktet inklusiv sytråde, lynlåse osv. Vigtigst af alt garanterer GOTS leveløn og fair arbejdsforhold for alle involveret, hvilket er mindst ligeså vigtigt som miljøhensyn hos os.

Læs mere om GOTS certificeringen og oplev flere GOTS certificerede produkter her