Upcycling Scandinavia

Upcycling Scandinavia giver affald værdi

Upcycling Scandinavia dedikerer deres bestræbelser på at designe, producere og sælge produkter bestående af 100% upcycled papir, pap og plast. Det gør de ved hjælp af nye produktionsmetoder, der ikke kun upcycler affald, men også indebærer en nytænkning af energiforbruget, så de kan bruge alle ressourcer.

Upcycle betydning: Går ud på at genanvende en ting der ellers betegnes som affald, ved at forvandle det til noget nyt.

Lær Upcycling Scandinavia bedre at kende

100% upcycling – hvorfor acceptere mindre?

Upcycling Scandinavia’s mål er at reducere deres indvirkning på miljøet, så hvorfor ikke gå til 100% – lige fra start? Upcycling Scandinavia har fundet ud af, at det er fuldt ud muligt at opnå dette, med viljen til at ændre deres indledende opfattelse af, hvordan de skal fremstille, indsamle og genbruge værdifulde materialer. Ikke kun at skabe nye produkter, men også gøre krav på ressourcer som varme fra produktionen og returnere den til en cirkulær økonomi. Dette er ikke kun fornuftigt, men også en yderst ansvarlig tilgang.

Bestræbelse efter at i morgen er mere bæredygtig end i dag.

Alle har en væsentlig rolle at spille. Ikke kun i oprydningen, men også ved at give plads til et mere bæredygtigt liv for de kommende generationer. Derfor har Upcycling Scandinavia tilpasset sig førende virksomheder og producenter, der skubber de teknologiske grænser den dag i dag.

Fælles målet er at skabe en bedre morgen gennem stærkt bæredygtige produktionsmetoder og smart brug af materialer til genfødsel af den næste generation af langvarige og opgraderbare produkter.

En bæredygtig og ergonomisk stol

Udover at være smuk og komfortabel, har denne stol en ren bevidsthed. Karoline stolen upcycler 1,9kg plastaffald pr. stol. Stolen er lavet af 100% upcycled materialer, og kan let skilles ad og genbruges til fremtidig upcycling. 

Upcycling Scandinavia’s produkter er genanvendelige og kan derfor være en del af fremstillingen af nye produkter og dermed sikre, at deres samlede mængde affald ikke stiger med tiden, og at de begrænser forbruget af råvarer.

Karoline stolen har en skal der er fuldt genanvendelig, samtidig med at den også er fremstillet i 100% genbrugsplast. Stolen opfylder den europæiske standard EN 1729-1 5&6, der stiller krav til, at brugere med en højde på 146-188cm sidder godt og ergonomisk korrekt på stolen.

Upcycling Scandinavia er stolte over at kunne udtale, at deres stol er lavet på eget dansk minimalistisk upcycling design og er designet til at gøre en forskel. Stolen har både det fede minimalistiske design, ergonomi og bæredygtighed i sig, til at passe til hjemmet eller konference lokaler.

Karoline Chair – En svanemærket stol

Karoline stolen har været igennem en omfattende og skrap certificeringsproces hos Miljømærkning danmark – med dokumentation og kontrol af, at den lever op til de pågældende krav, for at blive svanemærket. Selve målet med svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Ved at købe et svanemærket produkt bidrager du til en rigere og renere natur, bedre kemi i dagligdagen, ansvarligt brug af jordens ressourcer, et mindre klimaaftryk og en mere bæredygtig fremtid. 

Specifikationer

  • Svanemærket
  • Bæredygtigt dansk design og produktion
  • Upcycler 1,9kg affald pr. stol
  • Lavet af 100% upcycled plastik
  • Cirkulær økonomi
  • Designet til at blive skilt ad og upcycled igen og igen
  • Bærehåndtag, en taskekrog og 3D-vippefunktion
  • Top tier komfort
  • EU standard om ergonomi for stole certificeret: EN1729-1 / EN1729-2