Grube Graphics

Smykker på en mere bæredygtig måde med masser af bling

Bæredygtige smykker findes det? Der findes i hvert fald en stribe bedre alternativer, hvor der tænkes i alternative og mere bæredygtige materialer. Grube Graphics et godt eksempel. Grube Graphics laver grafiske smykker i træ og bionedbrydeligt glimmer. Øreringene fanger øjet med sine skarpe linjer, komposition og smukke farvekombinationer. Materialerne er nøje udvalgt, så de er både miljøvenlige og tager højde for sunde arbejdevilkår i forsyningskæden. 

Om du er til unicorn glimmer eller sarte toner, så skaber Grube Graphics øreringe med garanti for blikfang. Dyk ned i Grube Graphics’ univers nedenfor og find din favorit.

Læs også mere om hvem, der står bag Grube Graphics samt hvilke materialer de arbejder med.  

Bagom Grube Graphics

Det er de to søstre Maria og Stinna, der driver Grube Graphics. Det er også de to iværksættere selv, som producerer hver eneste ørering i hånden med kærlig omhu. Den lille smykkevirksomhed med et stærkt fokus på bæredygtig produktion holder til i Roskilde. Det er her på det lille værksted at træet til øreringene skæres ud og bejdses for efterfølgende at blive påført glimmer. Hver enkelt ørering er flere dage undervejs, da den miljøvenlige lim og bejdse tager længere tid om at størkne.  

Øreringe i FSC certificeret træ

Blot det at vælge træ, som det primære materiale til sine øreringe, er med til at lave Grube Graphics’ øreringe til et mere bæredygtigt valg. FSC certificeret skovbrug garanterer at der genplantes nye træer samt at biodiversitet og arbejdsforhold i skovene sikres.

Øreringene i træ er som en lille bonus utroligt lette. Selvom du vælger en af de større modeller, så vejer de ikke mere end 2 gram.

Bionedbrydeligt glimmer

Øreringene er malet med miljøvenlig og bionedbrydelig bejdse, som giver træet den ønskede mørke farve. Det farverige og bionedbrydelige glimmer fastgøres med lim, som også er bionedbrydeligt. Hele dekoreringen af øreringene er dermed bionedbrydelig ligesom træet er.  

Ørestikker i ECO silver

Selve ørestikken er lavet i ECO silver og typisk forgyldt efterfølgende. Det vil fremgå på ved hvert produkt, hvordan stiften er lavet. ECO silver er genanvendt sølv med sammen kvalitetsniveau som Sterling sølv. Brugt sølv fra primært medicinal- og IT-branchen indsamles, renses og omsmeltes.

Øreringene indeholder naturligvis ingen nikkel.

Big Wings unicorn øreringe fra Grube Graphics

Big Wings ørestikkerne er fulde af bling og ballade. De er store og skaber masser af blikfang. Modellen er perfekte til fest og kan pifte selv det kedeligste look op.

Big Wings øreringene er nogle af de første øreringe, som Grube Graphics lavede. Idag er udvalget stort og der er mange forskellige farvekombinationer at vælge imellem. Vi har især solgt mange af Sea Green modellen og Big Wings Unicorn er også hurtigt populær.

Big Wings modellen måler 27 x 20 mm. Alligevel vejer øreringene mindre end 2gram pr. sæt.

Small Wings fra Grube Graphics øreringe

Lillesøster modellen til Big Wings er Small Wings modellen. Den findes i samme farvekombinationer som Big Wings. Den eneste forskel er størrelsen. Small Wings modellen måler blot 25 x 15 mm.

Modellen er perfekt til hverdag, men har stadig masser af bling. 

Grube_graphics_sustainable_jewelry_FSC_wood_