CONSJUS

Nordisk og elegant tøj i Tencel eller økologisk materiale til ham og hende finder du hos CONSJUS

En klassisk og nordisk stil kender tegner CONSJUS, som tilmed har fuld fart på de bæredygtige materialer.

CONSJUS designer og producerer skjorter og t-shirts af højeste kvalitet. Stilen er klassisk, nordisk og langtidsholdbar.

CONSJUS bruger primært TENCEL og GOTS certificeret økologisk bomuld i deres produkter. Enkelte styles benytter dog også genanvendt bomuld og genanvendt polyester. Genanvendelse er uhyre vigtig for at nedbringe den enorme mængde tøj og tekstil, som allerede er produceret og ofte for tidligt kasseret. 

Læs mere om CONSJUS under billederne.

CONSJUS skjorter og t-shirts i Tencel eller økologisk bomuld

Udvalget fra CONSJUS er indbegrebet af slow fashion. Alle styles er designet med henblik på, at de skal kunne holde sæson efter sæson, altså gode klassiske og tidløs styles, der for mange er et must i garderoben.

CONSJUS designer og producerer en elegant og tidløs serie af dameskjorter i TENCEL. TENCEL er hurtigt blevet et populært materiale i den mere miljøbevidste del af modebranchen. Det produceres i et lukket kredsløb, hvor kemi og vand genanvendes. CONSJUS anvender TENCEL fra Lenzing, som er et fantastisk blødt, glat, absorberende lækkert materiale. Derudover er det en af de mest bæredygtige fibre der findes.

Til mændene har CONSJUS specialiseret sig i at designe og producere klassiske skjorter i GOTS certificeret økologisk bomuld. Kvaliteten er altid i top.

Skjorter i TENCEL

Pæne og minimalistiske skjorter i ensfarvet i 100% Tencel med en vægt på 170g/m2. Metervaren er virkelig lækker og silkeblød. Skjorten fås i navy, blå, lyseblå, hvid og sort. Findes i 3 modeller klassisk, chambray og med kinakrave. 

Skjorterne er fastvævet og uden stretch. For at sikre at du har bevægelsesrum, anbefaler vi derfor, at du går en størrelse op, hvis du er midt imellem to størrelser.

Kender du ikke tencel, så se flere styles og læs mere om tencel her: TENCEL

 • Fremstillet af TENCEL™ fibre fra østrigske Lenzing Group.
 • Knapper er lavet af det naturlige materiale Corozo. 
 • Vævede labels lavet af genbrugsplastik fra brugte PET flasker.
 • Hangtags er lavet genbrugte sukkerrørsfibre.
 • Produceret i Europa, med respekt for mennesker og miljø.
 • Pga. fiberens egenskaber skal skjorten vaskes mindre end skjorter produceret i andre materialer som bl.a. bomuld og polyester.

Skjorte i økologisk bomuld

Flotte tidløse skjorter i lækker blød økologisk GOTS certificeret bomuld til mænd. 
Skjorterne fungerer både som formel eller sporty skjorte. Naturligvis er skjorterne syet i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld og der er ikke gået på kompromis med produktion, kvalitet eller materialer. Skjorterne findes i et hav af modeller og farver. Der er den ufarvede, dem i chambray og dem i klassisk oxford kvalitet .Der er både et udvalg af regular fit og slim fit. Skjorterne kan grundet den høje kvalitet alle bruges i mange år fremover.

 • Fremstillet af GOTS certificeret økologisk bomuld.
 • Produceret i Europa, med respekt for mennesker og miljø.
 • Vævet labels lavet af genbrugsplastik fra PET flasker.
 • Knapper af det naturlige materiale Corozo.
 • Høj kvalitet som sikre længere levetid for skjorten.
 • Hangtags er lavet af genbrugt sukkerrørsfibre.

T-shirts i Tencel

T-shirten er fremstillet i det mest vidunderlige bløde Tencel jersey stof med stretch og findes både i et udvalg til kvinder og mænd. T-shirtsene i Tencel er løstsiddende, har korte ærmer og findes både med rundhals og v-hals. Der er et lille diskret vævet flaglabel i sidesømmen. T-shirtene er regular / en lille smule oversize i størrelsen. Perfekt til det casual look og som et fantastisk underlag til en f.eks. en skjorte. Hvis du ønsker et mere tætsiddende look, så vælg en størrelse mindre end du normalt bruger.

Fås også med Consjus logo til kvinder. Det eksklusive tone-i-tone CONSJUS logo er OEKO-TEX certificeret og printet i Danmark, naturligvis fri for PVC eller andre skadelige kemikalier.  Brug den sammen med jeans, shorts eller en nederdel for det perfekte hverdagslook.

 • Fremstillet af TENCEL™ fra Lenzing Group
 • Produceret i Europa, med respekt for mennesker og miljø.
 • Logoet er printet i Danmark med OEKO-TEX 100 materiale.
 • Vævet labels lavet af genbrugsplastik fra PET flasker.
 • Hangtags er lavet af genbrugt sukkerrørsfibre.
 • Skal vaskes mindre i brug end T-shirts lavet af bomuld eller polyester. 

T-shirts i økologisk bomuld

T-shirts med rund hals eller v-hals og korte ærmer er en helt uundværlig klassisker i garderoben til både mænd og kvinder. Consjus har en lækker serie med t-shirts fremstillet i en lækker blanding af økologisk bomuld blandet med stretch. Den er tætsiddende, enkel i snittet, holder faconen vask efter vask, hvilket gør den til en favorit i klædeskabet.

Fås også med CONSJUS logo i f.eks. olivengrøn til mænd og i cappuccino eller pink glitter til kvinder. Logoet er OEKO-TEX certificeret og printet i Danmark, naturligvis fri for PVC eller andre skadelige kemikalier.

Går du efter et mere afslappet look, så vælg T-shirten en størrelse større end du plejer og få et mere løstsiddende look

 • Fremstillet af GOTS certificeret økologisk bomuld.
 • Produceret i Europa, med respekt for mennesker og miljø.
 • Logoet er printet i Danmark med OEKO-TEX 100 materiale.
 • Høj kvalitet som sikre længere levetid for T-shirten.
 • Hangtags er lavet af genbrugt sukkerrørsfibre.

Danskejet familie virksomhed 

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, der bor i Fredericia.

Sammen har de mere end 40 års erfaring fra den danske tekstil- og modebranche, hvor fokusområdet har altid været indkøb, produktudvikling og social responsibility.

”Vi valgte i 2019 at starte op med CONSJUS, fordi vi ville vise at det er muligt at lave kvalitetstøj til konkurrencedygtige priser, også selvom tøjet er produceret på gode fabrikker i EU og fremstillet af bæredygtige materialer. For os er det vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteter, forarbejdning eller den ansvarlige del, der sikrer fair betingelser for arbejdere og miljø i hele værdikæden.”

Ønsker at gøre op med en beskidt modebranche

Søren og Hanne har set tekstil- og modebranchen indefra på godt og ondt “Vi ved af selvsyn hvor ressourcekrævende og beskidt modebranchen kan være, og det var dette billede vi gerne ville gøre op med.” fortæller Søren.

Navnet CONSJUS stammer fra det engelske ord ”conscious”, der betyder bevidst. Det er nemlig lige præcis det CONSJUS handler om, at man som både virksomhed og forbruger tager et bevidst valg. 

Uden fordyrende mellemled

Hos CONSJUS har de valgt, at sælge direkte til forbrugerne og har derfor ingen mellemled. Det gør de for at tilbyde ægte bæredygtige kvalitetsprodukter til nogle af markedets bedste priser. Hos CONSJUS betaler du først og fremmest for selve produktet og ikke til de mange ekstra mellemled, og sætningen ”Value for money” ikke bare noget de siger. Det er et reelt faktum.”

Mind what you wear

CONSJUS har “MIND WHAT YOU WEAR” som statement, fordi det helt simpelt handler om at man som forbruger skal tage et aktivt valg – det bæredygtige og kvalitetsbevidste valg.