esmé studios

Hvorfor gå på kompromis med enten æstetik eller bæredygtighed i dit tøj?

…når du kan få begge dele. Hos esmé studios skabes afslappet og alligevel æstetisk mode til ham og hende. Det gør de vel og mærke uden at gå på kompromis med de bæredygtige principper. Der arbejdes med forskellige økologiske og bæredygtige materialer. Designet er langtidsholdbart med et dejligt casual udtryk. Mange styles GOTS certificerede. 

Forelsk dig i smukke kjoler, bløde økologisk sweatshirts, skønne jumpsuits og ikke mindst den populære Alana taske. Se udvalget nedenfor og læs mere om esmé studios under produkterne.

esmé mode er dansk bæredygtig mode til ham og hende – mest hende

esmé studios er et fremadstormende og ambitiøst dansk modebrand. Attituden er nordisk, cool og kan let dresses op og ned. Som om det ikke var nok til allerede at være vild med esmé studios! Men brandet har sågar kastet sig ud i både at lave bæredygtigt tøj til både mænd og kvinder. Der er stadig mest til kvinder.  

Bæredygtige materialer

esmé studio arbejder med en lille række af leverandører, som alle er certificerede på deres arbejdsvilkår. Derudover har de taget de mere bæredygtige materialer til sig. Du finder blandt andet styles i økologisk bomuld, GOTS certificeret økologisk bomuld og ECOvero.

esmé studios buksedragt

Hvad end du leder efter en buksedragt til indendørs eller udendørs brug har esmé studios noget at byde på. Den populære Dana Outdoor Jumpsuit er perfekt at hoppe i, når dagene er kølige og korte. De andre esmé buksedragter, som Viola Jumpsuit, Rain Jumpsuit og Cora Jumpsuit, er perfekte til en aktiv men stilfuld hverdag. Brug endelig også din esmé buksedragt til fest. Tilføj bare et par stilletter og nogle iøjnefaldende accessories. What is not to like?

esmé studios Alana bag eller esmé tasken alle kender 

esmé studios har flere tasker på programmet. ES Alana bag er dog uden tvivl den mest populære. Det er en rummelig taske i 100% økologisk bomuld. Den har indvendige lommer og trykknapper i siderne. 

esmé studios tote bag

Tote bag i bæredygtige materialer. Er du på udkig efter en rummelig totebag? Sådan en taske, der kan indeholde det meste til aktiv dag? ES Alana bag fra esmé studios er også kendt som esmé studios tote bag. ES Alana tote bag er lavet i kraftig økologisk bomuld og rummer nemt skiftetøj, skiftesko, din vandflaske eller dine bærbar og studiebøgerne, hvis du vil bruge den til og fra skole.

esmé studios kjole

esmé studios har altid en fin serie af afslappede og alligevel smukke kjoler med hver sæson. Find både hellange maxikjoler og knælange kjoler. Materialerne er miljøvenlige og nøje udvalgt. Økologgisk bomuld går igen på størstedelen af esmé studios sortiment, men også Tencel lyocell, Ecovero, uld og genanvendte materialer er at finde. En esmé studios kjole er anvendelig og let at dresse og og ned. De fleste esmé studios kjoler gør sig lige så godt til hverdag, som til fest.  

esmé skjortekjole 

esmé studios er fænomenale til at skabe kjoler, som kan bruges både til hverdag og fest. Stilen er på en gang afslappet, underspillet og elegant. esmé studios har flere fine kjoler i sortimentet. Hvad end du er på udgik efter en cool skjortekjole, en spencer eller en maxi kjole, så tjek udvalget hos esmé studios. 

esmé studios strik er knitwear når det er allerbedst

esmé studios knitwear sortiment består af tidløse designs i naturlige farver. Udvalget er smalt men ekslusivt og anvendeligt. Modellerne spænder fra den enkle Karoline Knit Jumper til mere skulpturelle modeller. Find bl.a. Scarlett LS Knit med lette pufærmer. Eller Sable Knit Jumper med små popcorn på bærestykket. Find desuden lange slanke strikkjoler og bløde bukser strikket i blød uld og bomuld. Materialerne er 100% naturlige i en let blanding af uld og økologisk bomuld.  

esmé studio bukser

Der er stadig relativt få bæredygtige mode brands, som har kastet sig over at lave bukser. Der er dog bukser fra esmé studios, som har et loose og casual fit. Alligevel er stilen elegant og feminin. Hvad end du er til løse fiskerbukser, cargo pants eller bløde strikkede bukser, så har esmé studios nogle flotte bud.

esmé studios til mænd

Sortimentet af bæredygtig mode til mænd er stadig smalt. Det er godt på vej med en lille serie af basistøj i økologisk bomuld. Find din næste økologiske t-shirt med korte eller lange ærmer fra esmé studios. Find også shorts og sweatpants i økologisk bomuld. Vi glæder os til at se, hvad mere esmé studios lancerer til mændene. 

esmé studios brand statement

Essensen af brandet esmé studios er ønsket om at drive en forandring i modebranchen. En forandring som sætter forbrugstempoet ned og producerer tøj af højere kvalitet. Altsammen mens der tages hensyn til jordens ressourcer og de mennesker, som arbejder i branchen. Læs selv deres brand statement. AN EASY WEAR APPAREL BRAND…made for comforting both body, mind and soul.Esmé Studios is a Danish fashion brand, founded in order to make a change in how fashion is designed, produced and worn. We know that the fashion industry is the second most polluting industry worldwide, due to fast forward fashion. Therefore, we believe in slowing down, being responsible and making long lasting styles – produced on the premises of nature and humans (GOTS certification).The ongoing shift in values and consumer behavior makes it essential also for the fashion industry to act.Esmé Studios is a fragment of this movement, wanting to offer consumers an alternative and affordable option.We care about two very important things; humans and our planet. This is defined both in our designs as well as throughout our value chain. Our values are deeply rooted in the following four words, each defining a promise:{CLEAN, CONFIDENT, RESPONSIBLE, TRANSPARENT}