La Femme Rousse

La Femme Rousse – når luksus, recycling og dansk håndværk går op i en højere enhed 

La Femme Rousse er en dansk visionær modevirksomhed der bruger genanvendte materialer fra tekstilindustiren. La Femme Rousse skaber et unikt udvalg af modetøj til almindelige kvindekroppe. Kvindekroppe, der ifølge La Femme Rousse alle er smukke præcis som de er. Enkelte styles er lavet af deadstock materialer, og alle produkter bliver produceret af erfarne hænder i Portugal og indgår i en cirkulær produktion.  

Læs meget mere om La Femme Rousse under produkt billederne eller se udvalget af kjoler, skjorter, jakker, leggings/bukser og bluser herunder.

Lær La Femme Rousse at kende

La Femme Rousse er etableret i 2019 af Susanne Guldager. De kerneværdier, som La Femme Rousse repræsenterer, matcher med den levevis som La Femme Rousse’s stifter og kreative direktør udlever i det private.

Om det omhandler det personlige eller brandet, så er originalitet, genbrug og kvalitet betydningsfulde elementer for Susanne Guldager.

For La Femme Rousse’s design univers er legende, elegant og feminitet. Og så er alt tøj fra La Femme Rousse gennemarbejdet med en 100% perfektionisme.

La Femme Rousse tror desuden på reinkarnation, idet at de konstant er på jagt efter nugældende materialer, der kan reinkarnere og dermed få et nyt langt liv i garderoben.

Hos La Femme Rousse er alt nøje udvalgt samt kvalitetsikret inden de går løs med dansk kreativitet og håndværk. La Femme Rousse skaber unikke styles, der ikke følger trends, men med en æstetik, der holder år efter år. La Femme Rousse frembringer mode med mening og en god fortælling.

Ifølge La Femme Rousse er nirvana det sted hvor mode, luksus, genbrug og håndværk går op i en højere enhed.

La Femme Rousse – tøj af genanvendte materialer

Hos La Femme Rousse er deres vision at lave tøj af ypperste kvalitet og som du vil elske at anvende – ligeså højt som La Femme Rousse elsker at lave det.

La Femme Rousse er til for at skabe unikke designs, der er født cirkulære og forbliver det. Alle kollektioner produceres af genanvendte kvalitetstekstiler, der i deres forrige liv optrådte som duge og lagner. Enkelte styles er også produceret af deadstock-materialer, som er tiloversblevne materialer fra andre modevirksomheder.

Størstedelen af La Femme Rousse’s produkter er skabt af genanvendte materialer fra tekstilindustrien. Materialerne leveres af La Femme Rousse’s faste samarbejdspartner Elis, der er en international tekstilservice virksomhed.

La Femme Rousse overtager med stor glæde og entusiasme Elis kasserede tekstiler, som stadig har et stor potentiale for La Femme Rousse. På den måde arbejder både Elis og La Femme Rousse cirkulært og undgår at værdifulde materialer ender i forbrændingen.

Efter en grundig kvalitetssikring indfarves, broderes eller anvendes tekstilerne som de er. Herefter skabes de smukkeste styles af kyndige hænder i Portugal som du kan læse mere om nedenunder. 

La Femme Rousse tøj til almindelige kroppe

La Femme Rousse laver tøj til almindelige kroppe, som alle er smukke præcis som de er. Det betyder at pasformen i de fleste styles er fleksible, således de passer den individuelle krop og kan tilpasses til dig over tid. På den måde har du altid det fit, som er bedst for dig og din krop.

La Femme Rousse har et lille men flot og unikt udvalg af kjoler, skjorter, jakker leggings/bukser og en enkelt type bluse. Læs om produkterne herunder.

La Femme Rousse kjoler

Dress // Antique Moss/Moonless Night

Voluminøs kjole med skønne og feminine detaljer. Kjolen kan bindes både i taljen og på ærmerne. Dette gør kjolen fleksibel i pasformen og at den kan tilpasses den enkeltes krop. Brug kjolen enten som hverdagskjole eller som en festkjole alt afhængig af dit humør og hvordan du styler den.

Kjolen har dybe lommer i siderene og på kjolens inderside finder du franske sømme, der ikke kun fremstår smukke men også giver dig en følelse af luksus. Derudover forlænger de franske sømme kjolens holdbarhed.

Kjolen er lavet af genanvendte tekstiler, der er blevet indfarvet af La Femme Rousse’s fabrikant i Portugal.

Findes i senneps farve og sort.

Siren dress // Dusty Black

La Femme Rousse’s arkitektoniske og klassiske sorte kjole kan bæres løst for et mere casual look eller bindes i taljen, hvilket skaber et mere feminint udtryk.

Kjolen kan bruges til hverdag eller fest alt efter, hvordan kjolen er stylet. Kjolen er detaljeret med et slåom stykke foran samt slidser i ærmer og rygstykke. Som en anderledes detalje er stolpen stukket fast fra bærestykket og ned.

Shirt Dress // Hazel & Moonless Night

Kontrasterne i farverne på denne skjortekjole, gør den yderst bemærkelsesværdigt, men klassisk udtryk. Skjortekjolen kan bæres løst eller du kan binde de asymmetriske bælteremme.

Skjortekjolen er lavet af upcycled og kvalitetssikret sengelinned, der er blevet farvet. På indersiden er der franske sømme i høj kvalitet, der ikke kun ser flotte ud, men også forlænger holdbarheden af ​​skjortekjolen.

La Femme Rousse skjorter

Shirt // Bright White

Arkitektonisk og klassisk hvid skjorte med en feminin detalje på den ene skulder. Skjorten kan bruges i hverdagen eller til fester alt efter, hvordan den er stylet. Den er detaljeret med slidser i siderne, hvilke kan hænge løst eller bindes i en knude.

Ligesom på ydersiden har indersiden en finish, der giver dig en følelse af rendyrket luksus.

Signature Shirt // Blood Orange/Sapphire blue

Signature Shirt fra La Femme Rousse er en lang og rummelig skjorte med høje slidser i hver side. Hver eneste skjorte er helt unik med det håndmalede mønster. Foran er der en lukning med smukke knapper lavet af 80% genanvendt materiale. 

På skjortens inderside er der franske sømme, hvilket giver en kvalitetsmæssig holdbarhed og et flot udtryk.

Findes i både farven blod orange og saphir blå. 

Shirt Dress // Hazel & Moonless Night

På grund af kontrast i farverne har denne skjortekjole et bemærkelsesværdigt, men klassisk udtryk. Den kan både bæres løst eller også kan du binde de asymmetriske bælteremme.

Skjortekjolen er lavet af upcycled og kvalitetssikret sengelinned, der er blevet farvet. På indersiden finder du franske sømme af ypperste kvalitet, der ikke kun ser smukke ud, men også forlænger holdbarheden af ​​skjortekjolen.

Circular Shirt // Bright White

Circular Shirt er en cropped skjorte af genanvendte og og kvalitetssikrede tekstiler. Skjorten har slidser i siderne, hvilke kan bindes op eller hænge løst i et mere casual look. Stolpen er stukket fast fra bærestykket og ned. På indersiden er der franske sømme, hvilket giver en kvalitetsmæssig holdbarhed og et flot udtryk.

La Femme Rousse jakker

Jacket // Silver Sconce/Rosette/Thristle Down

Denne unikke og lukseriøse broderede jakke får dig til at skille dig ud fra mængden. Den er lavet af genanvendte duge, som er blevet forarbejdet med La Femme Rousse’s originale, håndtegnede broderi hos en af La Femme Rousse’s dygtige fabrikanter i Portugal. Den broderede overflade giver dig en sansende og taktil oplevelse på grund af den unikke tredimensionelle effekt.

Eftersom jakken har et mellemfoer (100% genanvendt polyester) kan jakken både bruges som overgangsjakke og sommerjakke. Pasformen er rummelig, så du kan have en trøje på inden under. Du kan bære jakken åben, som giver et casual look eller den kan knappes til. Der er lommer i siderne og ryggen er lidt forlænget, hvilket smukt harmonerer kroppens form.

Jakkens inderside er lavet i genanvendt sengelinned, der er blevet indfarvet i matchende farve med broderitrådene. Alle kanter er smukt afsluttet med kantebånd i samme materiale som jakkens foer. 

Findes i 3 forskellige farvesammensætninger. 

La Femme Rousse leggings/bukser

Leggings // Moonless Night

Disse behagelige leggings med ekstra høj talje er lavet i en kraftig strækbart jerseykvalitet. De kan bruges som normale bukser eller under f. eks. en skjorte eller en kjole. La Femme Rousse’s logo er placeret på den nederste del af buksebenet, hvilket ifølge La Femme Rousse tilføjer et ekstra niveau af coolness. 

Pants // Moonless Night

Disse lange bukser med vidde har La Femme Rousse designet med et ekstra, løsthængende lag i siderne, hvilket skaber en smuk bevægelse, når du går – næsten som om du svæver.

Bukserne har en fleksibel pasform i taljen og strammes til med et bindebånd. Derudover er der lynlås og knapper foran, og som en sidste smuk detalje, er de forsynet med paspolerede lommer i siderne. 

Note:Disse bukser bliver kun produceret i farven Moonless Night (sort) og i samme kvalitet som det sorte stof der findes på billedet under selve produktet.

La Femme Rousse bluse

Blouse // Moonless Night

Denne sorte, klassiske bluse er produceret i en stærk strækbart jerseykvalitet. Blusen fremstår ikke kun feminin og behagelig, den har også en snert af coolness på grund af La Femme Rousse’s logotryk på de trompetformede ærmer. Blusen har en lille rynke ved brystet, der fremhæver kvindekroppen på en yndig og stilfuld måde. 

Ansvarlig europæisk produktion

Alle La Femme Rousse’s produkter bliver produceret af erfarne hænder i Portugal. For La Femme Rousse er stærke og respektfulde menneskelige relationer et must for at skabe et godt produkt. Det er nemlig vha. samhørighed at magien opstår.

La Femme Rousse påskønner deres samarbejdspartner Win-Win Textiles, som står for al produktion. La Femme Rousse’s primære fabrik er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1984. Alle led i produktionen bliver løbende besøgt og kontrolleret af La Femme Rousse for at sikre det høje kvalitetsniveau, som deres brand er kendt for.

Alle led i produktionen har årtiers erfaring med at levere til premium brands, derfor er kvalitet og punktlighed hos La Femme Rousse en garanti!