Superstainable

Hos Superstainable er gennemsigtighed i højsædet

Superstainable er et dansk outdoor brand, hvor bæredygtighed fylder alt. Gennem en 100% transparent opsætning, hvor de bedste certificeringer og de højeste sociale standarder er opfyldt, kombinerer Superstainable kvalitet og bæredygtighed. 

Superstainable skaber outdoor og active wear til mænd og kvinder, som stiller krav til både funktionalitet, æstetik og bæredygtighed. Læs mere om Superstainable, deres produkter, værdier og materialer under produkterne. 

Hos Superstainable har de adskillige års erfaring fra mode og tekstilbranchen. Superstainable blev dog først dannet tilbage i 2016 og har helt fra starten været 100% fokuseret på at være gennemsigtige og certificerede i deres arbejde. 

Fuld gennemsigtighed 

Alle styles hos Superstainable er produceret under gode forhold og i miljøvenlige materialer. Helt fra starten har GOTS certificeret økologisk bomuld og uld samt GRS certificerede genanvendte materialer været fundamentet i hver designproces. 

Alle produkter kan linkes tilbage til de specifikke produktionssted, hvorved vi som kunder og forbrugere får en meget sjælden viden i en ellers hemmelighedsfuld tekstilbranchen. 

Miljøvenligt og socialtansvarligt outdoor wear

Hos Superstainable kan du blive klædt på til en aktiv og bevidst livsstil. Superstainable er åbne om deres materialer og produktionsforhold, så du kan tage oplyste valg. Deres udvalg dækker fra inderste til yderste lag, så du kan få fuld udbytte af en tur ud i naturen uanset om du møder sne, sol eller regn. 

GRS certificerede genanvendte materialer

Superstainable arbejder med flere forskellige mere bæredygtige materialer og GRS certificeret polyester er blandt disse. Deres forskellige jakker, tasker og andet funktionstøj er produceret i GRS certificeret polyester.

Når et produkt er GRS certificeret er det din garanti for at mindst 50% af fibrene er genanvendte. Desuden er GRS certificeringen også med til at sikre gode og fair arbejdsforhold. GRS arbejder med en række minimumskriterier på arbejdsforhold, som bl.a. forbyder børnearbejde, tvangsarbejde, diskrimination og misbrug. Dertil er der også strenge krav til beskyttelse arbejdernes sikkerhed og sundhed. GRS certificeringen arbejder desuden på at sikre fair løn og humane arbejdstider. 

Læs mere og GRS hos Textile Exchange, som administrerer certificeringen. 

GOTS certificeret økologisk bomuld

Når du vælger økologisk bomuld er du med sikre en renere og sundere natur, som er mere frugtbar og modstandsdygtig overfor f.eks. klimaforandringer. De økologiske principper arbejder med naturen i stedet for imod. Pesticider og GMO er forbudt. Rotation af afgrøderne fra sæson til sæson holder landbrugsjorden sund og næringsholding. På den måde forbliver jorden mere modstandsdygtig mod tørke og oversvømmelser. 

Læs mere om økologisk dyrking.

Når du vælger GOTS certificeret økologisk er du yderligere med til at sikre gode arbejdsforhold samt miljøvenlig behandling af bomuldsråvaren. GOTS certificeringen er en af de mest sikre og seriøse certificeringen, som garanterer at forsyningskæden er certificeret led for led helt tilbage til bomuldsmarken.

Læs mere om GOTS certificeringen. 

GOTS certificeret økologisk uld

Når du vælger GOTS certificeret økologisk uld er du også med til at sikre god dyrevelfærd foruden de fordele, som allerede er beskrevet ovenfor. Det er de samme krav til farvning, efterbehandling, miljøhensyn, spildevandshåndtering og arbejdsforhold som går igen, hvad der er tale om uld, bomuld, hør eller silke.  

GRS certificeret jakke

GRS certificerede jakker findes der ikke så mange af endnu. Hos Superstainable finder du et gennemarbejdet udvalg af funktionelle jakker med GRS certificeringen. Find både den klassiske skaljakke samt fleecejakker og quiltede jakker, som begge er perfekte som overgangsjakker. Sammen med en skaljakken får du den ideelle jakke til de helt kolde måneder.