Yogamii

Økologisk GOTS certificeret yoga og casual wear fra yogamii

Dansk yoga og casual wear. Det danske tøjbrand, Yogamii, designer blødt og gennemarbejdet yogatøj og accessories på bæredygtige præmisser. Alle materialer er økologiske, GOTS certificerede og produceret med miljøhensyn og social ansvarlighed i tankerne.

Et fast mål for Yogamii er at inspirere flere mennesker til en mere bæredygtig tankegang ved at producere produkter, der er skabt med omtanke. 

Se udvalget nedenfor og læs mere om Yogamii under produkterne.

GOTS certificeret yogatøj

De fleste af Yogamii’s produkter er GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard) og fås både til mænd og kvinder. GOTS-certificeringen er verdens førende standard for økologiske tekstiler og kræver miljømæssig og social best practice i hele produktionskæden – fra fiberen i marken til det færdige stykke tøj.

Læs mere om GOTS certificeringen her 

Kom også tættere på de mest populære GOTS-certificerede produkter fra Yogamii nedenunder.

Mudra Pants

Yogamii’s GOTS-certificerede Mudra Pants har vist sig at være en af deres mest populære styles. Det er de med god grund. Mudra pant er nemlig vanvittig komfortable. Disse fede og behagelige joggingbukser giver dig ingen følelse af begrænsning og er gode til yoga og pilates såvel som afslapning eller hverdag. Pasformen er baggy, og for en mere tæt pasform skal man gå en størrelse ned. Mudra pants findes både til mænd og kvinder.

Nidra og Nadi Strap Top

Yogamii’s smukke GOTS-certificerede Nidra og Nadi Strap Top er en Yogamii klassiker. Dens tætsiddende pasform og gældende for Nidra, den indbyggende bh gør den til et perfekt match til mere aktive øvelser såvel som til hverdagsbrug, hvor der er brug for medium støtte. Nadi Strap Top er en uden indbygget bh. Find både Nidra og Nadi strap top i et stort udvalg af klassiske og klædelige farver.

Obs. fasthed kan variere, og mørkere farver har en tendens til at føles strammere end lysere farver.

Prana Pants

Prana Pants er en vidunderlig og tidsløs kombination af den velkendte fisker og Harem Pants. Prana pants har en bred nedfældelig linning, løst asymmetrisk design, lavet i utroligt blødt GOTS-certificeret økologisk bomuld, der sikrer maksimal bevægelsesfrihed og komfort både til yoga, pilates og hverdagsaktiviteter. 

Bredden på linningen og den lette kvalitet gør Yogamii’s Prana Pants perfekte til at have på under graviditeten. 

Shiva Tee og Sara tee – de skønneste yoga t-shirts fra yogamii

Shiva Tee er en klassisk t-shirt i let, blød og 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld. Komfort, design og holdbarhed vil stå tidstesten. Brug den sammen med dine yndlingspar af Lilly leggings til yoga eller jeans til daglig brug. Shiva tee findes både til mænd og kvinder.

Sara Tee, Yogamii’s vidunderligt bløde all-around t-shirt med v-udskæring til kvinder, er lavet i 100% økologisk GOTS-certificeret slub-bomuld for lidt ekstra tekstur. Dets klassiske og feminine design gør den perfekt til alle ugens dage, hvad enten det er på yogamåtten eller på arbejdet.

Lilly Leggings samt andre leggings og tights fra yogamii

Yogamii’s Lilly-leggings i fuld længde og høj talje er lavet i blødt GOTS-certificeret økologisk bomuld med et strejf af stretch for absolut komfort og bevægelsesfrihed på yogamåtten. Perfekt til yoga, pilates, dans eller til hverdagen. Lilly-leggings har en fast og behagelig kvalitet med en bred linning (ca. 6cm), der pænt dækker din mave.

Sadhana Long Tights fra Yogamii er ansvarligt fremstillet og giver lidt ekstra til yoga øvelserne. Sadhana long tights er designet specielt til yoga og andre bevægelsesformer udført barfodet, da de giver lidt varme til fødderne uden at gå på kompromis med dit greb om måtten eller gulvet.

Gør dig klar til studiet eller afslapning på sofaen på ingen tid med Yogamii’s Devi Tights. Devi Tights er yogamii’s eneste leggings med lommer, ombukkelig linning og snor. Devi tights er lavet af 95% økologisk bomuld og 5% elastan.

Asana Suit, økologisk heldragt til yogaNyd at bevæge dig frit i Yogamii’s bløde GOTS-certificerede Asana-dragt i ét stykke.

Asana suit er et one-piece yogasæt til kvinder som er lavet til bevægelse. Det er perfekt til yoga, pilates og endda dans. Den har en racerback, ikke-justerbare stropper og en flatterende elastisk linning til den fejlfri silhuet. Fremstillet i blød og let elastisk GOTS-certificeret økologisk bomuld. 

Yogamii bluse

Mudra blusen er en etisk fremstillet bluse med crewneck og passer til næsten alt. Mudra blusen har et tidsløst design der gør den til en god ledsager til træning eller til hverdagsaktiviteter. Blusen findes både til kvinder og mænd.

Mukha blusen til kvinder er en bluse med løs pasform, 3/4 raglanærmer og en bred udskæring. Mukha blusen er et perfekt allround stykke tøj til din hverdagsgarderobe såvel som til en afslappende omgang yoga. Blusen er etisk fremstillet, luftig let og lavet af 100% økologisk bomuld.

Klæd dig selv behageligt på til en mindfull pause med den oversized Lion Drapy Tee som er en blød langærmet bluse til kvinder. Lion Drapy Tee kan puttes over Yogamii’s Anjali Yoga Top før, under eller efter din yoga- eller træningssession. Lion Drapy Tee er lavet i blødt, luftig økologisk bomuld med monterede ærmer og en rå bundkant. Lion Drapy Tee er naturligvis også lavet i GOTS certificeret økologisk bomuld. 

Yoga cork blocks (2stk)

Yoga cork blocks fra Yogamii er fremragende yoga rekvisitter og giver fast støtte under dine yoga øvelser. Yogamii er trykt på en af de korte kanter.

Yoga cork blocks er fremstillet i Portugal af barken på korktræer. Kork er et bæredygtigt materiale, da det er vedvarende, biologisk nedbrydeligt og ikke kræver fældning af træer. Kork er skrællet bark, der vokser tilbage igen på træet.

Yogamii’s mission

Yogamii’s mission med brandet, er at kombinere en passion for yoga med en opmærksom tilgang og et dybtfølt ansvar for at gøre tingene rigtigt. Uanset om det er i deres designprocesser, deres samarbejde med leverandører eller i de relationer, de opbygger med deres kunder, stræber Yogamii med stor integritet – for at give dig det bedst mulige yoga og hverdagstøj.

Yogamii’s sociale ansvar

Etik og miljømæssig bæredygtighed er grundlaget for Yogamii’s værdier, og de forsøger at implementere dem i alt, hvad de gør.

Ved at arbejde etisk bestræber Yogamii sig på at opbygge respektfulde og ligeværdige partnerskaber med deres leverandører og give dem mulighed for at opretholde sikre og sunde virksomheder og bevæge sig mod levende lønninger, hvilket for Yogamii er en nødvendighed i en branche, hvor alt for mange lever under fattigdomsgrænser.

Når Yogamii forpligter sig til deres miljøansvar, hvilket naturligvis er et etisk spørgsmål, stræber de efter at bruge skånsomme produktionsprocesser såvel som certificerede organiske materialer og at designe tøj på en måde, der fremmer materiel og følelsesmæssig levetid. Mange af Yogamii’s praksisser afspejles også i deres GOTS-certificering.

Yogamii har en velovervejet og bæredygtig produktionskæde med produktion i Indien. Med nænsomme produktionsmetoder, ordentlige arbejdsforhold og certificerede materialer har Yogamii gjort et beundringsværdigt arbejde, som sikrer at brugen af deres produkter er et fair og bevidst valg.