Fair og bæredygtig mode. Inspiration og viden

Tårnhøje etiske ambitioner bag GROBUND
Mød de to ambitiøse kvinder bag GROBUND, som designer elegant hverdagstøj i økologiske og GOTS certificerede materialer. Lær mere om deres rejse og hør hvorfor den bæredygtige omstilling er vigtig for dem.
Black Friday- Når Danmark ser sort
Det amerikanske forbrugsfænomen Black Friday har på rekordtid taget shoppelystne danskere med storm. Men hvem vinder egentlig i det game? En ting er dog sikkert miljøet er den helt store taber, derfor er det på tide med en Fair Friday.
Bæredygtig Mode. Mulighed eller utopi?
Bæredygtig mode er et populært ord, men er det overhovedet en realitet? Vi har spurgt bæredygtighedsekspert og modeblogger Johanne Stenstrup og svaret er på den ene side en opsang og på den anden side en positiv overraskelse.
Le Pirol - Det startede med drømmen om at være stolt af sit arbejde
Le Pirol er på rekordtid blevet et stærkt navn i den danske modebranchen. Morten Underberg Olesen, stifteren og designeren bag Le Pirol, forlod den konventionelle modebranche efter mere end 10 år hos både internationale og danske modehuse. Morten kunne ikke se selv i øjnene og således opstod ideen til Le Pirol.
CONSCIOUS FASHION WEEK – endelig får Danmark en modeuge med fokus på bæredygtighed
I 2020 får Danmark sin første modeuge med fokus på bæredygtig mode. Men allerede i år kan alle med interesse for mode og bæredygtighed får et ekstraordinært preview når dørene åbnes til en endagsevent med fokus på mode på en ny og fair måde.
Familie vender fast fashion ryggen
Igennem en periode på små 5 år har en ganske almindelig familie fra Århus gradvist vendt ryggen til fast fashion. Der har uden tvivl været udfordringer og tilbagefald undervejs, men også masser af læring. Læs med og få et indblik i familiens rejse samt gode råd og inspiration til din egen rejse.
Dokumentaren 'The True Cost' ændrede alting...
I en serie af interviews går vi tæt på en række danskeres holdninger og vaner i forbindelse med mode og bæredygtighed. I denne omgang har vi mødt Camilla, der er designstuderende og passioneret fritidsblogger indenfor bæredygtighed, til en snak om hendes...