CONSCIOUS FASHION WEEK – endelig får Danmark en modeuge med fokus på bæredygtighed

2020 bliver året hvor Danmark får en rendyrket modeuge med fokus på bæredygtig mode. Men allerede i år kan alle med interesse for mode og bæredygtighed får et ekstraordinært preview når dørene åbnes til en endagsevent i løbet af festugen.

Danish Fair Fashion bakker naturligvis op om det fantastiske initiativ. Mød os og mange andre ildsjæle fra den bæredygtige del af modebranchen.

Der vil være modeshow, clothing swap og rig mulighed for at netværke og blive klogere på bæredygtig mode i løbet af eventen.

En ny retning

Modebranchen anses ofte for at være den 2. eller 3. største miljøsynder i verden, hvorfor der i høj grad er brug for at kigge indad og fremad. Brug for at gå i dialog. Brug for at kigge hinanden i øjnene og stå sammen om at skabe en mere fair, demokratisk og ren fremtid i modebranchen.

Conscious Fashion Week (COFW), der er en non profit organisation, er stiftet i Aarhus. COFW sigter efter at afholde en bæredygtig modeuge i Aarhus i efteråret 2020, hvor bevidsthed, bæredygtighed og fællesskab skal danne rammerne for mode på en ny måde.

Hvor og hvornår

Alle bæredygtigheds- og designinteresserede inviteres til en oplevelse, de sent vil glemme fredag d. 7. september på Dome of Visions i Aarhus.

Køb din billet her 

Se mere på consciousfashionweek.com

bæredygtig_bæredygtighed_fashion_mode_tøj