NYHED: Vi vokser og det er godt for dig

Danisf Fair Fashion bliver til Danish Fair Fashion & Living Bæredygtig forbrug

For at få skub under den grønne og bæredygtige omstilling, skal det i stigende grad være lettere at vælge bæredygtigt. Eller det er i hvert fald det, som vi tror på.

For at vi kan være med til at gøre det så let, som muligt at vælge bæredygtigt, har vi spurgt os selv, hvordan vi bliver (endnu) mere relevant. Vores konklusion har vi glædet os til at dele med jer.

Ikke blot kommer I til at møde nye produkter og kategorier, vores lille team er også blevet større.

Ny medejer og nyt navn

Vi siger i disse dage velkommen til vores nye medejer Mia Walde, som har drevet den bæredygtige markedsplads Weensu siden 2018.

Weensu og Danish Fair Fashion har haft den samme vision om at gøre det let og lækkert at vælge bæredygtigt. Derfor har vi nu valgt at slå virksomhederne sammen og få maksimalt ud af vores fælles kompetencer og ressourcer. 

Den nye virksomhed hedder DANISH FAIR FASHION & LIVING.

Vi er allerede igang med at foreberede sammenlægningen. Stille og roligt vil de nye sælgere på markedspladsen blive tilføjet. Sortimentet indenfor især living bliver meget større. Vi glæder os til at dele de nye produkter med jer indenfor de næste uger. 

Endnu mere viden men samme skarpe kriterier

Vi tror på, at vi skal fortsætte med at dele inspiration og viden om bæredygtigt forbrug. Vi kommer til at udbygge bloggen med meget mere viden om materialer, produktionsprocesser og produktionsforhold

Sidst men ikke mindst vil vi forsat validere og kuratere vores samarbejdspartnere, sælgerne af de skønne produkter på markedspladsen, via seriøse og holistiske bæredygtighedskriterier. Det vil forsat være ligeså vigtigt for os at vide, hvordan mennesker og dyr er behandlet i produktionsprocessen, som miljøpåvirkningen af det pågældende produkt.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod både vores nye medejer og de nye brands.