De mest ambitiøse fair fashion brands i Danmark

Sammen gør vi en forskel

Tøj og mode som det burde være

Alt hos Danish Fair Fashion er produceret med omtanke for mennesker, lokalsamfundet og naturen.

Du kan trygt købe og bruge varer forhandlet hos Danish Fair Fashion. Vi godkender nemlig hvert eneste produkt, så bæredygtighed og kvalitet altid er i top.

At købe Fair Fashion signalerer dine værdier og hvem du er. Det er ikke bare endnu et slogan på en t-shirt - det er dig, som tager et standpunkt og signalerer hvad du står for. Det kalder vi KARAKTER.

Så enkelt er det.

Den svære del er at garantere, at alle led i værdikæden lever op til kravene. Specielt nu hvor bæredygtighed, grøn, fair og andre grønne ord er blevet populære marketing ord, der bruges i flæng af både ægte grønne virksomheder og mere tvivlsomt grønne.

Danish Fair Fashion sætter høje standarder og hjælper dig med at se klart i bæredygtighedsjunglen. Alle brands under Danish Fair Fashion er rendyrket bæredygtige.

Et ambitiøst sæt regler sikrer, at materialerne anvendt i produkterne og forretningsmodellen bag de forskellige brands er så bæredygtig som mulig. 

Samarbejde blandt brands

Danmark har en stærk tradition for bæredygtighed. Nogle af de mest ambitiøse bæredygtige brands kommer netop fra Danmark. Danish Fair Fashion faciliterer samarbejde mellem disse brands for sammen at øge konkurrencekraften i en stærk konventionel modebranchen.

Se vores Brands

Teamet bag Danish Fair Fashion

Pia Rasmussen Bødker

Pia Rasmussen Bødker

- Marketing og kommunikation

Ulla Hansen

Ulla Hansen

- Produktansvarlig

Bo Bach Boddum

Bo Bach Boddum

- IT og forretningsudvikling

Skriv til os: